FAQ

Hoe gaat het vrij komen fitnessen bij Fit On The Move juist in zijn werk?

Zoals meegedeeld op de Personal Training en Gym pagina kan je bij ons ook vrij komen trainen. Aangezien we een kleine gymruimte hebben moet je er rekening mee houden dat het bij ons druk kan zijn.
Als je je op voorhand inboekt via de link ''inschrijvingslinks'' kijken wij ook of er in je gewenst tijdslot veel bezetting van de toestellen is en/of het kalm of druk is in de gymruimte. Elke klant krijgt een persoonlijk nummer van de trainers, als je dus op voorhand wil weten of het druk is geef hen dan even een seintje.
Zo kan je zelf beslissen of de training die je wenst uit te voeren mogelijk is.
We zijn open van 04u 's morgens tot 24u 's nachts.Tussen deze uren mag je dus je training komen afwerken.
De details om de zaak binnen te geraken voor 06u en na 22u leggen we je graag bij ons in de zaak uit als je wenst te starten bij ons. Hier is vrij trainen altijd mogelijk!

Waar kan ik inschrijven voor de groepsles/bootcamp?

Als je naar de homepagina gaat zie je een knop met ''inschrijvingslinks'' waar je jezelf kan inschrijven voor onze groepslessen.

Zijn de prijzen op de webshop in- of exclusief BTW?

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.

Is jullie kinesist geconventioneerd?

Onze kinesist is NIET geconventioneerd. Dat houdt in dat je iets minder zal terugtrekken van de mutualiteit. Dit heeft echter geen betrekking op de zorg. In tegendeel… doordat u iets meer betaald (6 euro) kan hij uiteindelijk beter materiaal betalen en betere zorg bieden.

Hoe betaal ik het best ?

Alles behalve kinesitherapie kan je op voorhand kopen via de webshop.
Wij vragen dan ook om dit te doen.
Wij houden dit online bij en voor ons wordt er meteen een factuur afgedrukt.

Mogen we een programma verdelen onder twee personen ??

Je mag altijd iemand meenemen om te sporten of een Goalgetter programma met twee volgen. Dan moeten jullie er wel rekening mee houden dat onze aandacht verdeeld is onder twee personen. We doen geen Goalgetter programma’s met meer dan 2 personen.

We hebben gemerkt dat de kwaliteit van onze dienst dan achteruit gaat.

Als ik ziek ben moet ik dan nog steeds betalen voor mijn les?

Neen, dat kan gebeuren deze lessen worden dan gewoon verplaatst naar een andere datum. We vragen wel om op tijd iets te laten weten.  Zonder verwittiging vragen we een toeslag op de helft van de prijs.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x