Diëtist Wilsele

Diëtist Hanne te Wilsele

Het beroep van een diëtist is cruciaal voor het verstrekken van specifiek voedingsadvies op maat om. Mijn naam is Hanne en ik werk als diëtiste bij
Fit On The Move in Wilsele. In 2021 behaalde ik mijn diploma voedings- en dieetkunde aan de UCLL. Om mijn expertise verder uit te breiden, heb ik vorig jaar met succes het postgraduaat Health Coach aan de Erasmus Hogeschool Brussel afgerond. Momenteel staat een op maat gemaakte opleiding in sportvoeding op de planning om mijn kennis verder te verdiepen.

Als diëtist voer ik een gedetailleerde voedingsanamnese uit om inzicht te krijgen in de voedings- en gezondheidstoestand van mijn cliënten. Op basis hiervan bied ik voedingstips en begeleiding om specifieke aspecten van hun voedingspatroon aan te pakken. Ik geloof in het belang van advies dat niet alleen haalbaar is, maar ook volledig is afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt zodanig dat we samen kunnen streven naar dat extra kilootje afvallen een sportdoel bereiken of gewoon gezondere gewoontes integreren in het dagelijkse leven.
Neem gerust contact op via de contactpagina moest je hier graag  of boek meteen een afspraak in!

Diëtist Hanne Schroven Wilsele bij Fit On The Move

Diëten hoeft geen negatieve bijklank te hebben. Het draait niet enkel om restricties of tijdelijke veranderingen, maar eerder om het bewust kiezen voor een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Het gaat om het maken van positieve keuzes die haalbaar zijn op lange termijn en die bijdragen aan een gezond en gelukkig leven. Het is een persoonlijke reis naar het vinden van een evenwichtige relatie met voeding en het genieten van een gevarieerd en voedzaam dieet.

Diëtiek gaat dus niet enkel over afvallen en gewicht verliezen.
Als sportdiëtiste in opleiding ben ik gepassioneerd door de synergie tussen voeding en sportprestaties. Mijn voortdurende streven naar kennis en expertise in sportvoeding komt voort uit de overtuiging dat een goed uitgebalanceerd voedingsplan een cruciale rol speelt in het bereiken van optimale sportprestaties en het bevorderen van het herstelproces.

Gedreven door mijn interesse in sportvoeding volg ik momenteel een op maat gemaakte opleiding in sportvoeding. Dit stelt mij in staat om mijn kennis verder te verdiepen en te specialiseren in de specifieke voedingsbehoeften van atleten en sportbeoefenaars.

Ik zou graag mijn passie voor voeding combineren met mijn liefde voor sport. Mijn doel is om atleten te begeleiden en te adviseren bij het optimaliseren van hun voedingspatroon, zodat ze hun prestaties kunnen verbeteren, sneller kunnen herstellen na inspanning en blessures kunnen voorkomen.


Diëtist Wilsele Hanne Schroven bij Fit On The Move


Mijn expertise als diëtist omvat diverse gebieden:

Begeleiding bij gewichtsverlies of -toename: Ik bied ondersteuning en advies hier in Wilsele voor mensen die hun gewicht willen beheersen, of het nu gaat om afvallen of aankomen.

Vegetarisch en plantaardig eten: Ik help bij het opstellen van een gebalanceerd voedingsplan voor mensen die een vegetarisch of plantaardig dieet volgen, om ervoor te zorgen dat ze alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen.

Verstoorde bloedwaarden en verhoogde bloeddruk: Mijn begeleiding richt zich op het optimaliseren van voedingskeuzes om verstoorde bloedwaarden te verbeteren en de bloeddruk te verlagen.

Voedingsallergieën & intoleranties: Ik bied begeleiding en advies om voedingsallergieën en intoleranties te beheren en ervoor te zorgen dat cliënten een evenwichtig dieet behouden.

Voeding in relatie tot sport: Ik verstrek deskundig advies over voeding voor sporters om optimale prestaties te ondersteunen en te verbeteren.


Tarieven voor consultaties te Wilsele:

  • Eerste consultatie (1 uur): €65
  • Tweede consultatie (45 minuten): €55
  • Opvolgconsultaties (30 minuten): €35

Mijn doel is om cliënten te voorzien van gericht en persoonlijk voedingsadvies dat niet alleen effectief is, maar ook duurzame veranderingen teweegbrengt in hun levensstijl. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Diëtist Wilsele
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x