Steun Hier het Zavelhuis!

Actie voor het Goede Doel ''het Zavelhuis te Herent''

Welkom op onze webpagina gewijd aan de Marathon des Sables en het Zavelhuis -  De Marathon Des Sables is een epische ultramarathon door de Sahara-woestijn. Gust Alaerts Coach bij Fit On The Move en Arne Vanham cliënt bij Fit On The Move gaan samen 252 km door de woestijn overbruggen. De sahara variërend van zinderende zandduinen tot ruig terrein is een bikkelhard landschap en met deze inspanning wouden ze symbolisch een verschil maken voor anderen in de maatschappij. Hiervoor kozen ze de VZW het Zavelhuis te Herent.
Hieronder kan u en hoe u met uw steun een verschil kunt maken voor het Zavelhuis, een organisatie die zelfstandig wonen mogelijk maakt voor mensen met een mentale beperking.

De Marathon des SablesMarathon Des Sables Steun het goede doel het Zavelhuis

De Marathon des Sables staat bekend als een van 's werelds meest uitdagende ultramarathons. Gedurende zes intense dagen trotseren deelnemers de ongenaakbare Sahara-woestijn, met extreme temperaturen en veeleisend terrein. Van zware zandduinen tot ruige ondergrond, deze race vereist niet alleen fysieke uithoudingsvermogen maar ook ongekende mentale veerkracht.

Wat maakt deze ultramarathon uniek?

Extreem hoge temperaturen tot 45-50 graden Celsius
252 km in zes dagen
Gemiddeld elke dag een marathon lopen
Volledige zelfvoorziening : de deelnemers die al hun benodigdheden meedragen.

Zand zand en nog eens zand.

Uw Rol: Maak Het Verschil voor Het Zavelhuis

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van dit opmerkelijke avontuur door het Zavelhuis in Herent te ondersteunen. Het Zavelhuis zet zich in voor het  mogelijk maken van zelfstandig wonen voor mensen met een mentale beperking. 
Met onvoldoende overheidssubsidies en beperkte toegang tot uitkeringen, hebben deze mensen uw hulp nodig.
Momenteel rekenen zij al op sponsoring van bedrijven maar moeten de families van deze mensen nog veel kosten zelf dragen. Via deze weg hopen wij hier verandering in te brengen.

Hoe kunt u helpen?

  • Word een sponsor van de Marathon des Sables en draag bij aan het Zavelhuis.
  • Ontdek de verschillende sponsoropties in ons sponsorpakket.
  • Leer meer over ons initiatief en de impact die uw steun kan hebben

Bouw met Team Building

Voor onze hoofdsponsor bieden we een unieke kans voor teambuilding in de stijl van 'Kamp Waes'. Ontdek hoe uw team, door deel te nemen aan deze onvergetelijke ervaring, niet alleen de samenwerking versterkt, maar ook bijdraagt aan een waardevolle zaak.
We gaan samen bespreken

Door ons project te steunen, verandert u levens. Uw betrokkenheid draagt bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van de bewoners van het Zavelhuis. Doe vandaag nog mee en maak een verschil voor het Zavelhuis in Herent.


Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons gedetailleerde sponsorpakketten:


Wil u sponsoren als particulier?

Wil u sponsoren als bedrijf?

Stuur ons dan een mailtje via de contactpagina.


Steun Hier het Zavelhuis!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x